Kerhoinfo

Imatran Kennelkerhon tilinumero: FI50 5094 0020 1671 32

Viitteet:

Jäsenmaksu:1119

Hallikortti, koko kausi:

Hallikortti, maksettuna osittain talkoopisteillä:

10-kerran hallikortti:

 

Koulutukset

Imatran Kennelkerhon jäsenillä on oikeus osallistua Harakan kentällä pidettäviin koulutuksiin jäsenmaksun hinnalla. Talvikaudella hallissa pidettävissä koulutuksissa jäsenillä on oltava jäsenyyden lisäksi maksullinen hallikortti tai 10-kerran kortti. Lajien vastuuhenkilöt löydät ”Koulutukset” osiosta jokaisen lajin omalta sivulta.

Koulutuksiin voivat osallistua kaikki Kennelkerhon jäsenet, poislukien agilityn pienryhmät joihin on omat vaatimukset. Koiran on oltava rokotettu eikä nartulla saa olla juoksuja. Huomioithan myös tarttuvat taudit (esim. kennelyskä) ja näiden varoajat! Ota yhteyttä vastuuhenkilöön jos sinulla on kysyttävää.

Tarkasta aina foorumilta onko kyseiselle päivälle merkattu kouluttajaa! Jos merkattua kouluttajaa ei ole niin koulutusta ei pidetä.

Talkoopisteet

Kerho on ottanut käyttöön ahkeruudesta palkitsevat talkoopisteet. Pisteitä kertyy osallistumisesta työntekijänä kerhon tilaisuuksiin tai tapahtumiin, esim. koulutusvuoroista, osallistumisesta tapahtumien yms. järjestelyihin olemalla talkootyössä jne. Kunkin tapahtuman vastuuhenkilö toimittaa listan talkoolaisista foorumin ko. palstalle sekä kirjaa pisteet talkolaisen talkoopassin.  Pisteitä tulee 1/tunti. Pisteen arvo on 1 euro.  Pisteitä voi käyttää maksuna kerholle menevissä maksuissa, esim. koe- ja kilpailumaksut ym.

Talkoopisteitä pystyy myös keräämään järjestämällä esimerkiksi epävirallisia agility- tai tokokilpailuja, match showta, speedracea.. jne! Ota yhteyttä lajivastaaviin näitä järjestäessäsi.