Halli

Koulutuspaikat

 

Talvikaudella koulutukset ovat kerhon omalla koulutushallilla Tainionkoskella, Maneesikuja 4, vihreä peltikaarihalli Imatran ratsastajien tallien lähellä. Hallissa on keinonurmi ja halli on lämmittämätön.  Muista lukea hallin säännöt!

Hallin eteen EI SAA parkkeerata autoja! Autojen parkkeeraus ainoastaan parkkialueelle.

Kaikki hallissa tapahtuva koulutus on VAIN jäsenille. Hallikoulutuksiin osallistuvilla pitää olla voimassa oleva hallikortti tai 10-kerran kortti.

Talvikaudella koulutusten pakkasraja on -15 astetta. Rally-Tokossa -10 astetta. Jos epäselvää katso päivän pakkastilanne tiehallinnon kelikamerasta: http://www.kelikamerat.info/kelikamerat/Etel%C3%A4-Karjala/Lappeenranta/tie-6/vt6_Vesivalo

Kausikortit ja treenimaksut:

Kausikortti hallikaudeksi 100€

10-kerran kortti 45 €

HUOM! Harkitse tarkkaan kumman kortin tarvitset, ostopäätöstä ei voi muuttaa. Esimerkiksi 10-kerran korttia ei voi jälkikäteen muuttaa hallikortiksi tai päinvastoin.  Hallikortti on voimassa kuluvan hallikauden ja 10-kerran kortilla ei ole erillistä voimassaoloaikaa. Jos koet hallikortin oston epäselväksi niin ota ennen ostamista yhteys rahastonhoitajaan kennelmaijannan@gmail.com

Aktiiviset talkoolaiset (väh. 20 tuntia/vuosi) saavat kortit puoleen hintaan.

Hallimaksut suoraan pankkiin : Kortti maksetaan ETUKÄTEEN kerhon pankkitilille.
Kuittia (+ mahdolliset talkoopisteet) vastaan saat lunastettua uuden kortin kouluttajalta.
Smartum tms. liikuntasetelit eivät verottajan ohjeiden takia käy hallikorttien maksamiseen.

Maksun saaja: Imatran Kennelkerho

Tilinumero: FI50 5094 0020 1671 32
Viitenumero: Kausikortti 1193 , 10-kerran kortti 1151

Mikäli käytät talkoopisteitä osittain tai kokonaan hallikortin ostoon, laita rahastonhoitajalle sähköpostiviesti kennelmaijannan (at) gmail.com.